Charlotte Lecluyse

Technisch raadgever - Specialisatie lifttelefonie en liftmonitoring

Charlotte Lecluyse

Charlotte is al jaren actief binnen de wereld van de liftensector.

Hierdoor heeft ze niet alleen een ruime en doorgedreven ervaring opgebouwd in dit vakgebied, door haar vele contacten met syndici, mede-eigenaars en andere actoren heeft ze ook een zeer goede kijk gekregen op de structuur en de werking van een vereniging van mede-eigenaars en dus niet in het minste ook op de problemen waartegen verenigingen van mede-eigenaars op liftgebied aanlopen.

Ze werd veelvuldig geconfronteerd met de frustraties van o.m. mede-eigenaars die duidelijk maakten dat zij of hun syndicus weinig tot geen zicht hadden op de status van hun lift. Dit betrof o.m. de al dan niet uitgevoerde onderhoudsbeurten, het 24/7 actief zijn van de lifttelefoon, enzovoort.

Doordat een VME en bij uitbreiding haar syndicus geen tools ter beschikking heeft om hierop zelf controle uit te voeren, ging Charlotte op zoek naar een oplossing.

Zij vond dit bij het Nederlandse bedrijf Elseco.

De aangeboden dienstverlening van Elseco bleek voor Charlotte een ‘match made in heaven’ en resulteerde in 2021 in de oprichting van Elseco België, een vennootschap naar Belgisch recht waarin Charlotte als bestuurder werd aangesteld.

Charlotte en haar team fungeren als een onafhankelijke partner om professionele en niet-professionele gebouwbeheerders onafhankelijke gegevens te verschaffen over hun liften. Via vrij programmeerbare lifttelefoons en objectieve liftmonitoring krijgt de syndicus opnieuw meer grip op het liftenpark van de VME.