Freddy Leon

Technisch raadgever - Asbestdeskundige

Freddy Leon

Freddy kwam tijdens zijn rijkgevulde loopbaan als vastgoedmakelaar regelmatig in aanraking met het regime van de gedwongen appartementsmede-eigendom.  Geleidelijk aan groeide zijn interesse in de werking en de wijze waarop een vereniging van mede-eigenaars moet worden beheerd en bestuurd. Dit leidde ertoe dat Freddy een opleiding voor syndicus ging volgen.

Hij breidde vervolgens zijn kennis in het domein van het vastgoedbeheer, met een uitgesproken voorkeur voor het technisch beheer, steeds verder uit.

Het op de voet volgen van de voortdurend wijzigende wetgeving, o.m. op technisch vlak, in combinatie met zijn leergierigheid zette Freddy er uiteindelijk toe aan om zich bijkomend te bekwamen tot asbestdeskundige.  Hij rondde de gespecialiseerde opleiding in deze materie als één van de eersten succesvol af.

In 2022 stond Freddy aan de wieg van Asbest Consulting. Op heden combineert hij de managementstaken met het opmaken van asbestattesten voor o.m. de gemeenschappelijke delen. Zo kan je hem nagenoeg elke dag in het werkveld aantreffen. Het inmiddels 15-koppig team van Asbest Consulting kan 24/7 rekenen op zijn waardevolle kennis en ervaring.